De spelregels

 

KinderPerfect is een vrij eenvoudig spel. Je moet al genoeg als ouder en van al die regeltjes ga je jezelf verstoppen in een kast met een reep chocola, dus we wilden een leuke, snelle game zonder ingewikkelde regels of een miljoen stomme stukjes plastic die je moet opzetten. Wij zijn ouders en daar hebben we geen tijd voor.

Misschien ken je de regels voor KinderPerfect ook al. De game is geïnspireerd op Cards Against Humanity, dus als je CAH al gespeeld hebt, weet je hoe je KinderPerfect moet spelen. Toch hebben we onze eigen draai aan het spel gegeven, dus lees verder voor meer plezier.

Hieronder staan onze officiële regels voor het spelen van KinderPerfect tijdens adult game night met andere ouders, of op Moms Night Out met je vriendinnen. Persoonlijk vinden wij het spel ideaal voor babyshowers, maar dat kun je het beste zelf beslissen.

KinderPerfect in 8 stappen

 

Stap 1: Verzamel een paar oudervrienden bij elkaar
Verzamel een paar papa- of mamavrienden die jouw ongepaste gevoel voor humor delen. We adviseren 4 of meer volwassen spelers – hoe meer hoe beter. Voeg aanstaande ouders toe bij babyborrels of stellen die kinderen overwegen om hen voor te bereiden op de realiteit van het moderne ouderschap.

Kinderen zijn optioneel, afhankelijk van je gevoel voor humor en hun volwassenheidsniveau. We sturen onze kinderen (8 en 10) naar de kelder speelkamer tijdens onze spelen als we een beetje wild worden met onze dubbelzinnigheden.

Stap 2: Koop drankjes en snacks voor de gameavond
We geven de voorkeur aan een paar flessen wijn, een six-pack bier en alle chips die we voor de kinderen verbergen, waarom niet? Wij zijn volwassenen en game-avonden zijn wanneer we ontspannen na de stress van de week.

Maar je kunt het alcoholvrij houden en munchen op boerenkool en rijstwafels terwijl je nippend aan fruitwater – Wat jij wil. Zorg er in ieder geval voor dat halverwege de game wat je wilt eten en drinken niet opraakt.

Stap 3: Geef de witte antwoordkaarten door aan iedereen
De kaarten worden opgesplitst in Vragenkaarten (rood) en Antwoordkaarten (wit) en elke speler krijgt 10 witte kaarten. U wilt het kaartspel in willekeurige volgorde schudden als dit de eerste keer is dat u het spel speelt, en meestal wanneer u een nieuw spel start.

Zodra elke speler 10 witte kaarten heeft, kunnen ze hun kaarten voor zichzelf lezen en niet giechelen wanneer ze antwoordkaarten zien zoals “Debatteren met logica van de cartoon” of “Gehuil aan het zoete geluid van stilte” of “Doen alsof het je een fuck kan schelen.”. Er zijn ook een paar lege kaarten om je eigen draai aan het spel te geven.

Stap 4: De ouder leest de rode vragenkaart hardop voor
Traditioneel, aan het begin van elke ronde, fungeert één persoon als een “ouder” net als een “lezer” in Cards Against Humanity. Ze kiezen een rode kaart die een vragenkaart is en lezen de vraag aan de andere spelers, zoals ‘Waarom drinkt mama?’

Afhankelijk van je nuchterheid en wiens kind net huilend de kamer in rende, moet de vraag misschien een paar keer worden herhaald, en dat is oke. Mamahersenen zijn echt en vergeetachtig.

Stap 5: De spelers dienen hun beste antwoordkaarten in
De andere spelers (niet de “ouder”) kijken vervolgens door hun kaarten en kiezen de beste of grappigste antwoordkaartreactie op de vragenkaart en vervolgens leggen ze die kaart met de beeldzijde naar beneden naar de ouder.

Als de vragenkaart uit twee delen bestaat, zoals ‘Zwangerschap: het einde van ___ en het begin van ___’, moet elke speler twee extra witte antwoordkaarten trekken voordat hij de kaart kiest die ze spelen, zodat ze meer opties voor de lol hebben.

Stap 6: De ouder leest de vraag- en antwoordkaarten samen
Zodra alle witte antwoordkaarten aan de ouder zijn overhandigd, leest de ouder vervolgens de vragenkaart en een van de antwoordkaarten. Na het pauzeren om het lachen te laten afnemen, herhaalt de ouder de vraag en leest dan de volgende antwoordkaart totdat alle antwoordkaarten zijn gelezen.

Laat alstublieft Ouders niet lui worden en lees de Vragenkaart maar één keer, of nog erger, sla door en lees alle Antwoordkaarten voor zichzelf voordat u ze aan de groep voorleest. De helft van het plezier is om te zien hoe de ouder te hard lacht om zelfs de kaarten hardop te lezen.

Stap 7: De ouder kiest de beste antwoordkaart op zijn vragenkaart
Zodra de ouder stopt met lachen om de antwoordkaart, moeten ze beslissen welke kaart ze het leukst vindt, of waardoor iedereen het meest heeft gelachen, of gewoon zonder reden. Zij zijn de ouder en hun woord is definitief. Vervolgens geeft de ouder de winnende speler de rode vragenkaart en alle anderen kreunen en klagen dat hun kaart leuker is.

Stap 8: Iedereen deelt verhalen over de vraag- en antwoordkaarten
Dit is het beste deel over het spelen van KinderPerfect, vooral tijdens een babyshower of tijdens een familiereünie waar er een mix is ​​van ouderervaringen. Kaarten zoals “another unflushed toilet” of “explaining your furry kink to the kids” creëren kansen om verhalen over modern ouderschap te vertellen die ons allemaal helpen beseffen dat iedereen een onvolmaakte ouder is.

Serieus, probeer het rustig aan en geniet van deze stap. We krijgen soms feedback dat groepen in één keer alle Kinder Perfect-kaarten kunnen spelen, wat ons verrast. We kunnen niet binnen een uur door een dozijn vragenkaarten komen, we hebben zoveel plezier met het delen van verhalen uit elke ronde

Klaar om te spelen?

KinderPerfect – Hét hilarische kaartspel voor ouders

27,95

Het kaartspel met een knipoog voor ouders. Dat is KinderPerfect! Het spel voor babyshowers, vriendinnenavonden en familieweekenden. Herkenbaar dankzij de bijdragen van échte ouders & fijn om af en toe stil te staan bij het feit dat ouders ook maar gewoon mensen zijn.

KinderPerfect is gebaseerd op het populaire Cards Against Humanity. Met 400 speelkaarten zijn de combinaties eindeloos.

LET OP: KinderPerfect is alléén verkrijgbaar in het Engels.

44 op voorraad

Categorie:

Extra informatie

Gewicht 0.775 kg
Afmetingen 14.6 × 10.2 × 7.6 cm