Over KinderPerfect Nederland

KinderPerfect is een Amerikaans spel ontwikkelt door Wayan Vota & zijn gezin gebaseerd op het in Nederland al bekende Cards Against Humanity. In de afgelopen jaren droegen honderden ouders suggesties aan voor grappige toevoegingen aan het spel en dankzij die input is KinderPerfect een volledig herkenbaar en hilarisch kaartspel geworden. Wil je meer weten over de ontwikkeling van het spel of over Wayan & zijn gezin? Klik dan hier.

KinderPerfect Nederland is een initiatief van papablogger om dit geweldige spel beschikbaar te maken in Nederland. Papablogger is de blog van Rob van Laere. Als liefhebber van Cards Against Humanity, jonge ouder én papablogger kon hij het niet verkroppen dat  KinderPerfect niet in Nederland verkocht werd. Hij besloot actie te ondernemen en nam contact op met het bedrijf.

Het resultaat is de lancering van KinderPerfect in Nederland. KinderPerfect probeert jonge ouders het nieuwe ouderschap te laten relativeren en hen met een glimlach het ouderschap van een afstand te laten zien. Om je af en toe te realiseren dat ouders óók maar gewoon mensen zijn.

Help je mee?

KinderPerfect is helaas nog niet in het Nederlands beschikbaar, maar dat zouden we wel héél leuk vinden. Het spel is zo’n succes omdat het gebaseerd is op de input van échte ouders. Wil jij bijdragen aan briljante suggesties voor een potentiële Nederlandse versie van Kinderperfect? Vul dan onderstaand formulier in.